© 2003 Mp3Doctor
     Tots els drets reservats.

 

Comentaris MP3Doctor - User Mp3Doctor opinions

 

---

MP3 Doctor és excel · lent per a mi

Enviat per Ravindar a Dm, 2007-08-14 11: 12.
Autor Rating del producte:
Facilitat d'ús:
Qualitat de so:
Eficàcia:
Ajuda / Suport:
Pros:
Excel · lent instal · lació amb un fàcil utilitzar la línia característica cap amunt.
Contres:
Karaoke no funciona en alguns models vocals complexes.
Crítica:

Doctor, Doctor, oh el terme que està tan posat en una cosa que es pot ", per així dir" arreglar qualsevol cosa. Quan vaig a l'oficina del doctor vull que el meu problema sigui solucionat. No vull pagar i rebre consells que no funciona.

Aquest programa, Doctor MP3 em sento és com un metge de veritat. Quan recentment descarregat i utilitzat aquest programa en el meu ordinador amics em va semblar molt simple i fàcil d'utilitzar. En general per menys de $ 20 dòlars que era capaç d'editar, corregir, barrejar, accelerar, frenar, o fins i tot fer una mica de karaoke amb el seu removedor vocal. No em malinterpretar!

Aquest programa farà la major part d'aquestes coses de primera classe superior, però s'obté el que es paga. No cal esperar algun remix d'estudi de gravació que arribarà als clubs o s'utilitza com el ritme d'una cançó rap nou! Això no és el que aquests programes ha de ser. Està destinat a ser utilitzat per editar els arxius a casa o si vostè té un negoci de DJ. Edita cançons, remesclar cançons, les cançons no alentir, totalment crear noves obres mestres.

Metge MP3 no només permet a l'usuari editar les pistes tallant, afegir o mostreig parts. Una característica molt bonic que em va encantar d'aquest programa en particular va ser la seva capacitat per canviar el tempo (velocitat) de la cançó sense canviar el to (veu més alta o més baixa amb el canvi de velocitat).

Aquesta característica li dono una A + + + + perquè jo mateix sóc un DJ i han estat durant més d'any i ara 6 i aprecien la possibilitat d'accelerar o reduir la velocitat d'una cançó sense que soni com els esquirols xip. Brut Ridin 'no sona bé quan cantava per les esquirols, Confia en mi! En general, com el títol del meu comentari! Un MD Decent

Un metge al món d'avui no és Déu! Si us plau, no esperem que aquest programa sigui. MP3 metge probablement mereix un 9 en l'escala 10 simplement perquè pot fer coses que la majoria d'altres programes no poden fer per menys de $ 20 dòlars.

Com he dit abans, m'encanta la funció de tempo sense els esquirols! Jo el faig servir quan estic punxant a ser capaç de barrejar dues cançons perfectament junts com un de sol. N'hi ha un que és 84 BPM (Beats per minut) i té un altre que és 106, pot portar la 84 fins 94 i portar el 106 avall perquè coincideixi, oh què un remix.

Personalment, m'agrada aquest programa molt bé el que he trobat molt útil amb la meva DJ'ing i realment per a qualsevol persona que estima la música i li encanta perdre el temps amb ell en el seu temps extra, crec que t'agradaria. Per a un professional que està a l'espera top-of-the-line rendiment, no tant.

És un MD decent, que fa tot el que diu que farà, però no gaire més. No hi ha tresors amagats aquí. Tots els aspectes de MP3 Doctor són per avançat, podeu editar, canviar el tempo, i alterar els arxius MP3 i Wav de forma selectes. Aquest programa és una pena agafar fred durant la major part!

Conclusió:

Esternut, refredat, tos o simplement necessita una mica de patchwork? 9 vegades de 10 el metge MP3 pot guarir les seves malalties.

Excel · lent eina per a amants de la música

Enviat per amitmittal77 el dc, 2007-10-24 12: 43.
Autor Rating del producte:
Facilitat d'ús:
Qualitat de so:
Eficàcia:
Ajuda / Suport:
Pros:
Bé característiques i fàcil d'utilitzar.
Contres:
Karaoke no funciona en alguns models vocals complexes.
Crítica:

MP3 Doctor és una eina excel · lent per als amants de la música. Vostè pot fer moltes pensa des MP3 doctor com:

Normalitzar: amb aquesta funció es pot ajustar el nivell de qualsevol Mp3 o Wav a estandarditzar tots els seus arxius.
Retallar: amb aquesta funció es pot eliminar el silenci líder i al final d'una cançó.
Tornar a mostrejar: amb aquesta funció es pot ajustar canals com mono o estèreo, qualitat com alta, mitjana i baixa.
Equalitzar: amb aquesta funció es pot ajustar el so, l'atmosfera i el color de la seva música.
utilitzant MP3 doctor, vostè pot codificar (de WAV a MP3) i descodificar (de MP3 a WAV)

Mp3 Doctor és l'eina perfecta per mp3 normalitzador, normalitzador de volum, convertidor, remuestreador, equalitzador, etc.

Conclusió:

Bona eina per als amants de la música amb una interfície simple. Val la pena tenir una aplicació com aquesta.

MP3 Doctor - El doctor està de guàrdia

Enviat per KiahsDad el dl, 2008-09-08 18: 35.
Autor Rating del producte:
Facilitat d'ús:
Qualitat de so:
Eficàcia:
Ajuda / Suport:
Pros:
Un munt d'opcions, en general fàcil d'usar, fixa MP3 Lloc!
Contres:
Interfície Plain buscant, una mica car, podria ser confús si vostè no entén la terminologia.
Crítica:

La primera cosa que vaig notar sobre l'article és que la interfície és bastant simple, però no jutgis un "programa" per la seva coberta. Aquest especialista MP3 pot gestionar la tasca, el que vulgui que estigui. Vaig tenir un parell de borroses MP3s so amb volum de so irregular al llarg de la pista i quan he seleccionat 'Normalitzar' i trobem la ubicació d'arxiu de la meva cançó específica, el doctor va anar a treballar. Ens va prendre uns minuts 2 i una barra de progrés indica el temps restant. Així de senzill, la meva MP3 va ser reparat i està sonant millor que mai. Em tornaria a recomanable aquest producte per DJ i descarregadors mitjana P2P per igual.

+ + Disponible en la manera individual i la manera per lots + +

-Opcions disponibles: -
+ Normalitzar - Tot i que la qualitat del so amb un simple clic!
+ Retallar - Retalla tot el que parla al principi de la pista!
+ Remuestreador - Arxius de no jugar? Canvieu a una velocitat de bits més alta!
+ Equalitzador - Ajust de qualitat de la via
+ Etiquetes ID3 - Permet guardar la informació de la pista (títol, àlbum, etc.)
+ Karaoke - eliminar la veu per hores de diversió!
+ Tempo / Pitch - Chipmunk Song? o Screwed & Chopped versions!

+ Encode. WAV a la MP3 Lloc! Descodificar i MP3 a. WAV Lloc!

+ + El Doctor MP3 Sanés teves cançons malalts en poc temps + +

Conclusió:

Bon programa per arreglar els MP3. Molt recomanable per als amants de la música i la qualitat és important. Sens dubte un avantatge per a un DJ.

MP3Doctor - Pegats seus MP3s mai va ser tan fàcil

Enviat per truehannah el Mon, 2008-09-06 04: 04.
Autor Rating del producte:
Facilitat d'ús:
Qualitat de so:
Eficàcia:
Ajuda / Suport:
Pros:
Normalització de volum, funció Retall
Contres:
Interfície alguna cosa confús, manera karaoke ofereix resultats mixtos
Crítica:

Tinc MP3Doctor perquè estava cansat de tots els meus mp3s que tenen diferents velocitats de volum. Des que escoltar una àmplia varietat de música, des del rock a la clàssica, em vaig trobar a mi mateix constantment haver de ajustar el volum dels altaveus o els auriculars perquè pogués escoltar les cançons. MP3Doctor em va permetre fer això. Amb només uns pocs clics d'un botó, el meu 100 + cançons que tinc al meu col · lecció es van normalitzar. Ja no ha de seure i esperar que cada cançó que desitgi reproduir per veure si necessita ajustar el volum.

Altres ofertes inclouen grans MP3Doctor és la possibilitat de retallar les seves cançons. Molts dels meus cançons tenien una mica de silenci al final, o medicament fos una mica massa temps amb els instruments. Vostè pot optar per tallar aquestes peces d'aire mort de la seva cançó, així que vostè no ha d'escoltar això. La interfície de retallada de MP3 doctor era fàcil d'entendre. Només ha de configurar la barra entre el període de temps en la cançó que voleu retallar, faci bé, i ja no tens aquest silenci mort en la seva cançó. Aquesta és probablement la característica més grans ofertes doctor MP3.

També he experimentat una mica amb la funció de karaoke del Doctor MP3. Aquesta característica li permet eliminar la veu de qualsevol de les seves cançons, així que si el que desitja és la versió instrumental de la cançó, es podria donar a aquesta un gir. Això és especialment bo per a les persones que assisteixen a les nits de karaoke en bars, o si vostè rep un karaoke en el seu propi partit. Les poques cançons que vaig intentar tingut resultats mixtos. De les dues cançons que s'utilitzen en, vaig descobrir que és més fàcil d'eliminar del tot les veus de les cançons de rock dur, del que són cançons pop. Vostè podria tenir resultats mixtos tu mateix. Crec que tot depèn de quin tipus de música i si les veus tenen el mateix to de la música o no.

Conclusió:

La meva única queixa sobre MP3 Doctor és la interfície. És molt confús navegar per totes les característiques i esbrinar el que vol fer, sobretot per trobar la funció de retallada. No obstant això, un cop heu escoltat on és tot, això es converteix en un problema. El equalitzador de volum va ser el més difícil per a mi d'entendre, però una vegada que ho vaig fer, oferia grans resultats. En general, jo diria que per a qualsevol persona que està cansada d'haver de canviar constantment de volum en les seves cançons, obtenir doctor MP3. Està molt bé val la pena.

Per fi una solució per als arxius de música que necessiten una reparació i manteniment

Enviat per kcr a Dm, 2008-07-08 13: 43.
Autor Rating del producte:
Facilitat d'ús:
Qualitat de so:
Eficàcia:
Ajuda / Suport:
Pros:
Les opcions d'equalització, la retallada. Facilitat d'ús, mida del fitxer molt baix, compatible amb qualsevol sistema operatiu.
Contres:
no podia eliminar sons quan la pista té veus a la vegada
Crítica:

Mai he pensat que anàvem a aconseguir un programari que ajuda a la cort, el control o per ser més precís modificar una cançó. M'encanta la música i descarregar moltes pistes del programa d'Internet que de vegades acaben sent les pistes mal gravades. Tinc moltes pistes que no són perfecte en molts aspectes. Alguns han canviant freqüentment els nivells de volum, alguns tenen veu no tan clares i el pitjor de totes les pistes tenen moltes alteracions en el fons. Jo solia escoltar aquestes pistes com ho van ser quan es descarreguen. Però quan vaig saber MP3 Doctor, vaig pensar que havia de donar-li una oportunitat i li dirà el que, és un programari molt bo. Tot i que no és molt gran, que sens dubte es podria dir que no podem tenir un millor programari per reparar els arxius de música.

Funció de karaoke ajuda en l'eliminació de certs sons de les actuacions. Podem eliminar les pertorbacions que podrien haver estat gravats juntament amb la pista. Fins i tot podem eliminar les veus i només pot escoltar la música de fons. La característica normalitzador ajuda a igualar el volum i manté el volum en la mateixa manera al llarg de la pista. Finalment, les característiques de to i tempo són les característiques perfectament que treballen en aquest programari. Podem canviar el to de la cançó sencera mantenint el tempo original i podem canviar el tempo mantenint el to de la mateixa. És una gran característica com de vegades la cançó pot ser bona, però augmentant el ritme fa que sigui millor.

Tot i que elimina alguns sons, no es pot eliminar sons quan aquests sons i les veus s'escolten al mateix temps.

Conclusió:

He estat tenint una bona estona amb aquest programari. Encara que no és un gran dia, és el millor de la seva classe.

Finalment, una gran eina colpeja amants de la música

Enviat per Hislam el dj, 2008-01-17 01: 39.
Autor Rating del producte:
Facilitat d'ús:
Qualitat de so:
Eficàcia:
Ajuda / Suport:
Pros:
Quan aprengui a utilitzar aquest programa, es converteix en una excel · lent eina per a qualsevol persona.
Contres:
No hi ha tutorial per trobar la manera de treballar això va ser un gran dolor per a mi. També podria haver característiques una mica més. L'ajuda i el suport podria haver estat millor.
Crítica:

MP3 Doctor és una eina d'edició única que permet a l'usuari editar les cançons al seu gust. Per uns $ 120 $ 20 això és el millor que pot ser. Tot i que li falten algunes característiques, ofereix algunes aplicacions molt bones:

Retallar: Aquesta funció li permet esborrar el silenci líder i al final d'una cançó.

Equalitzar: Aquesta funció li permet controlar el so, la qualitat, l'atmosfera i el color o la textura de la seva música.

Karaoke: S'utilitza per eliminar les veus de la música. Lamentablement no funciona. Estic tractant de trobar la manera d'aconseguir que funcioni.

Tempo: Aquesta és una característica molt bé. Permet a algú per accelerar la creació d'una cançó sense que "chimpmunk" efecte.

Tot i que té algunes característiques bastant sorprenent i fresc que fa falta en algunes àrees. L'únic que he de buscar en un producte és el bé que la seva ajuda i suport. Lamentablement aquest producte fallat les meves expectatives. L'ajuda no l'hi tall. Un altre problema és l'aplicació de Karaoke. Crea i arxiu buit i no puc fer res amb ella.

Malgrat aquests defectes és el millor editor de música que he vist en molt de temps.

Conclusió:

Instrument musical. Res millor que tenir!

Eina útil per a la teva col lecció de música

Enviat per acorba67 el dc, 2007-10-03 11: 15.
Autor Rating del producte:
Facilitat d'ús:
Qualitat de so:
Eficàcia:
Ajuda / Suport:
Pros:
Molt intuïtiu també per als principiants
Contres:
Algunes funcions es troben en etapa beta. Potser una funció de conversió entre diferents formats podria ser un avantatge
Crítica:

Amb MP3 doctor pot treballar en arxius mp3. Vostè pot fer moltes operacions com:

  • Normalize: Aquesta funció li permet ajustar el nivell de qualsevol Mp3 o Wav a estandarditzar tots els seus arxius, però ofereix també la possibilitat de canviar el nivell dinàmic "dins" de la cançó. Això vol dir que la part baixa de cadascuna cançó es van normalitzar a elevar el valor més alt possible sense distorsió.
  • Trim: Aquesta funció li permet esborrar el silenci líder i al final d'una cançó.
  • Tornar a mostrejar: Característica Resample permeten ajustar els canals (mono o estèreo), qualitat (alta, mitjana i baixa), velocitat de bits i freqüència de mostreig.
  • Equalitzar: Tia et característica permet controlar el so, la qualitat, l'ambient i el "color" de la seva música.
  • Establir les etiquetes ID3
  • Karaoke: És un vocal Remenar. Ho he intentat però no funciona. Es crea un arxiu buit.
  • Modificar Tempo / Pitch: La funció Tempo permeten canviar el BPM d'una cançó. El Pas: característica permet a l'usuari canviar el to sense canviar el tempo d'una cançó

També pot codificar (de WAV a MP3) i descodificar arxius (del MP3 a WAV)

Conclusió:

Una bona eina per a funcions de base mp3

Simple però molt útil

Enviat per VCMethod el dv, 2007-02-02 22: 02.
Autor Rating del producte:
Facilitat d'ús:
Qualitat de so:
Eficàcia:
Ajuda / Suport:
Pros:
Efectiva, fàcil d'usar
Crítica:

He de dir que la meva primera impressió no va ser prometedor sobre MP3 doctor, vaig pensar que no seria capaç de fer molt mica ella, fer que la interfície és lleig, i semblava molt simple. Però quan vaig començar a usar-lo, em va sorprendre realment com efectiva que realment és.

Vull dir que té simple, però també el més important, i més usades les funcions d'edició d'àudio. U pot normalitzar, retallada, remostreig, o té equalitzador, o pot canviar el tempo de les cançons, o pot posar etiquetes ID3. I pel que fa a la funció de karaoke, he de dir que aspecte o cant gran part.

Em refereixo a un munt de persones que no tenen experiència en la mica de programaris d'àudio pot pensar que vostè tindrà un paper decisiu en clar cada cançó gràcies a la funció de karaoke, però això no és el cas. Podeu utilitzar aquesta funció només en les cançons que tenen uns patrons vocals simples.

Si vostè té un problema mica de velocitat, volum, longitud i altres problemes simples com aquestes, o pot arreglar fàcilment. I la qualitat és excel · lent.

Conclusió:

Per aquest preu és un programari d'àudio bé.

Simple però molt útil

Enviat per VCMethod el dv, 2007-02-02 22: 02.
Autor Rating del producte:
Facilitat d'ús:
Qualitat de so:
Eficàcia:
Ajuda / Suport:
Pros:
Efectiva, fàcil d'usar
Contres:
res realment rellevant
Crítica:

He de dir que la meva primera impressió no va ser prometedor sobre MP3 doctor, vaig pensar que no seria capaç de fer molt mica ella, fer que la interfície és lleig, i semblava molt simple. Però quan vaig començar a usar-lo, em va sorprendre realment com efectiva que realment és.

Vull dir que té simple, però també el més important, i més usades les funcions d'edició d'àudio. U pot normalitzar, retallada, remostreig, o té equalitzador, o pot canviar el tempo de les cançons, o pot posar etiquetes ID3. I pel que fa a la funció de karaoke, he de dir que aspecte o cant gran part.

Em refereixo a un munt de persones que no tenen experiència en la mica de programaris d'àudio pot pensar que vostè tindrà un paper decisiu en clar cada cançó gràcies a la funció de karaoke, però això no és el cas. Podeu utilitzar aquesta funció només en les cançons que tenen uns patrons vocals simples.

Si vostè té un problema mica de velocitat, volum, longitud i altres problemes simples com aquestes, o pot arreglar fàcilment. I la qualitat és excel · lent.

Conclusió:

Per aquest preu és un programari d'àudio bé.

Wave senzilla però significativa Metge

Enviat per clickkarthi el dv, 2007-02-02 08: 19.
Autor Rating del producte:
Facilitat d'ús:
Qualitat de so:
Eficàcia:
Ajuda / Suport:
Pros:
Wave senzilla però significativa Metge
Contres:
Res que jo pugui veure
Crítica:

He vist molts programes d'edició d'àudio, on diuen que convertirà mp3, mid, wav, wma, wog però només alguns d'ells funcioni correctament. Però doctor Mp3 Com s'esmenta simplement com Mp3 És Doctor és sens dubte un metge per a arxius mp3 i wav.

Acabo de descarregar i instal · lat, disseny agradable i bona compatibilitat com obrir arxiu mp3 únic i la seva carpeta completa. La manera simple i la manera per lots era agradable i m'agrada la manera per lots molt. Destacant les característiques d'aquest programari és el karaoke, Wow home fins i tot thoug he descarregat com a versió lliure que era una meravella i els membres del meu equip es van sorprendre en veure el meu treball karaoke. bé gràcies mp3 metge.

He provat el normalitzador de volum, convertidor, remuestreador, equalitzador i cada cosa funcionava bé i workd wornderful fet. L'únic problema que enfronta aquest programari és que només allwed tasca 20. És broma.

Finalment, si vostè em pregunta que és un bon programa per mp3 i wav convertit a cegues em diran Mp3Doctor. i per no parlar del seu treball karaoke.

Conclusió:

Aplicació Niça amb interfície simple. Val la pena tenir una aplicació com aquesta.

Un MD decent per a un MP3

Enviat per MNK2007 a Dm, 2007-01-16 19: 06.
Autor Rating del producte:
Facilitat d'ús:
Qualitat de so:
Eficàcia:
Ajuda / Suport:
Pros:
Gran disposició amb un fàcil utilitzar la línia característica cap amunt.
Contres:
Karaoke no funciona en alguns models vocals complexes.
Crítica:

Doctor, Doctor, oh el terme que està tan posat en una cosa que es pot ", per així dir" arreglar qualsevol cosa. Quan vaig a l'oficina del doctor vull que el meu problema sigui solucionat. No vull pagar i rebre consells que no funciona.

Aquest programa, Doctor MP3 em sento és com un metge de veritat. Quan recentment descarregat i utilitzat aquest programa en el meu ordinador amics em va semblar molt simple i fàcil d'utilitzar. En general per menys de $ 20 dòlars que era capaç d'editar, corregir, barrejar, accelerar, frenar, o fins i tot fer una mica de karaoke amb el seu removedor vocal. No em malinterpretar!

Aquest programa farà la major part d'aquestes coses de primera classe superior, però s'obté el que es paga. No cal esperar algun remix d'estudi de gravació que arribarà als clubs o s'utilitza com el ritme d'una cançó rap nou! Això no és el que aquests programes ha de ser. Està destinat a ser utilitzat per editar els arxius a casa o si vostè té un negoci de DJ. Edita cançons, remesclar cançons, les cançons no alentir, totalment crear noves obres mestres.

Metge MP3 no només permet a l'usuari editar les pistes tallant, afegir o mostreig parts. Una característica molt bonic que em va encantar d'aquest programa en particular va ser la seva capacitat per canviar el tempo (velocitat) de la cançó sense canviar el to (veu més alta o més baixa amb el canvi de velocitat).

Aquesta característica li dono una A + + + + perquè jo mateix sóc un DJ i han estat durant més d'any i ara 6 i aprecien la possibilitat d'accelerar o reduir la velocitat d'una cançó sense que soni com els esquirols xip. Brut Ridin 'no sona bé quan cantava per les esquirols, Confia en mi! En general, com el títol del meu comentari! Un MD Decent

Un metge al món d'avui no és Déu! Si us plau, no esperem que aquest programa sigui. MP3 metge probablement mereix un 9 en l'escala 10 simplement perquè pot fer coses que la majoria d'altres programes no poden fer per menys de $ 20 dòlars.

Com he dit abans, m'encanta la funció de tempo sense els esquirols! Jo el faig servir quan estic punxant a ser capaç de barrejar dues cançons perfectament junts com un de sol. N'hi ha un que és 84 BPM (Beats per minut) i té un altre que és 106, pot portar la 84 fins 94 i portar el 106 avall perquè coincideixi, oh què un remix.

Personalment, m'agrada aquest programa molt bé el que he trobat molt útil amb la meva DJ'ing i realment per a qualsevol persona que estima la música i li encanta perdre el temps amb ell en el seu temps extra, crec que t'agradaria. Per a un professional que està a l'espera top-of-the-line rendiment, no tant.

És un MD decent, que fa tot el que diu que farà, però no gaire més. No hi ha tresors amagats aquí. Tots els aspectes de MP3 Doctor són per avançat, podeu editar, canviar el tempo, i alterar els arxius MP3 i Wav de forma selectes. Aquest programa és una pena agafar fred durant la major part!

Conclusió:

Tos, esternut, fred, o simplement necessita una mica de patchwork? 9 vegades de 10 el metge MP3 pot guarir les seves malalties.

---

 

 

 

Mp3 doctor | CARACTERÍSTIQUES { normalitzar | Retallar | Tornar a mostrejar Mp3 | Mp3 equalització | Mp3 Encode
Mp3 Decode
| Mode individual | Mode batch | karaoke | tempo | Brea }
ORDER | DESCARREGAR | CONTACTE

support@mp3software.com

© 2003 Mp3Doctor
Tots els drets reservats.